High Performance IV containers

Semi-fleksible IV containers til infusionsbehandling

Vores IntraCon IV containere eller IV bags, som de også kaldes, er fremstillet i polypropylen (PP) og er semi-fleksible. Det er en konstruktion, der gør vores IV containere langt mere modstandsdygtige og robuste sammenlignet med traditionelle Form-Fill-Seal (FFS) IV bags.

Alle vores IV containere er fremstillet i et kontrolleret produktionsmiljø med anvendelse af sterilfiltreret luft, og bliver regelmæssigt kvalitetstestet ved prøveudtag.

Effektiv autoklavering

Vores IV containere til infusionsbehandling kan autoklaveres hængende i din autoklave ved 121 ° C. Det betyder, at I øger jeres produktivitet og opnår økonomisk gevinst, da I har mulighed for at autoklavere langt flere IV containere pr. autoklavecyklus, når de ikke behøver at være placeret liggende.

Hvorfor anvende semi-fleksible IV containere?

Vores semi-fleksible IV container skal blot fyldes og autoklaveres, hvorefter indholdet er klart til brug.

Designet gør, at vores semi-fleksible IV containere er selvkollapsende under infusion, hvilket betyder at risikoen for luftemboli elimineres. Den kraftige polypropylen (PP) betyder, at vores IV containere fremstår mere robuste og modstandsdygtige sammenlignet med traditionelle Form-Fill-Seal (FFS) IV bags.

PRODUKTSORTIMENT

IV Containers